Firmasarjaa pelattiin Keilakukossa

28.02.2024 00:00

KKL järjesti alkuvuodesta (tammi-helmikuu) Kuopion Keilakukossa firmasarjan, johon mukaan ilmoittautui kuusi joukkuetta. Kisaa pelattiin kolme kierrosta ja se huipentui 27.2. pelattuihin sijoituspeleihin. Alkuun ilmoittautuneista pari joukkuetta karisi matkan varrella pois, mutta aina finaaleihin asti mukana olivat Kuopion Energian, DIF:n (Deep in the Forest), PinnoitusPekan sekä Itä-Suomen Pintaurakoitsijain joukkueet.

Jännittävien sijoituspelien jälkeen paremmuus ratkesi siten, että kisan ykköseksi selvisi Kuopion Energia, DIF oli toinen ja Itä-Suomen pintaurakoitsijat kolmas PinnoitusPekan jäädessä niukasti podiumin viereen. Kussakin joukkueessa sai olla mukana yksi rekisteröity keilaaja, joita oli lopulta kaikilla muilla paitsi DIF:lla. Energian joukkueessa keilasi Toni Laine, Pintaurakoitsijoissa Juhani Bogdanow ja PinnoitusPekalla Pekka Toivanen.

Mukana ollut porukka oli silminnähden tyytyväinen järjestettyyn kisan ja vastaava, mutta laajempi kisa tullaan uusimaan vielä kuluvn vuoden syksyllä.

Teksti Hannu R ja kuvat Paavo J

Kuopion Energian joukkue. Joukkueen maestro oli Veljmiesten Toni Laine (keskellä).
Kisan voittajakolmikko vasemmalta DIF, Kuopion Energia ja Itä-Suomen Pintaurakoitsijat.